Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pikant Media
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii E-mail Marketing
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Internetul, folosit ca mediu de promovare, ofera companiilor (in special mici si mijlocii) resurse ieftine si eficiente pentru cresterea vanzarilor de produse si promovarea serviciilor.

Marketingul prin Email permite trimiterea de mesaje personalizate care izoleaza clientul vizat si creaza posibilitatea unui dialog direct cu acesta. Marketingul prin Email aduce si avantajul unui cost foarte redus si se spune ca este pe locul 2 ca eficienta dupa optimizarea pentru motoarele de cautare.

Marketingul prin Email aduce urmatoarele avantaje:

este ieftin
este rapid, mesajul ajunge imediat
mesajul poate fi personalizat pentru fiecare destinatar in parte
mesajul este trimis clientului, deci are o eficienta crescuta pentu ca nu se bazeaza pe revenirea periodica a clientului pe site, ba mai mult
genereaza trafic pe site
este ecologic pentru ca nu foloseste hartie
Comunicarea cu clientii este esentiala pentru a asigura o buna relatie de afaceri.

O solutie de marketing prin email este personalizarea si trimiterea de newslettere periodice, cu informatii utile despre produsele si serviciile tale sau cu oferte speciale. Pe site trebuie sa existe posibilitatea abonarii la Newsletter.

PIKANT MEDIA iti ofera solutii complete de promovare prin trimiterea de Newslettere periodice: de la conceptia si realizarea grafica pana la texte si efectuarea trimiterii.
Din Gura in Gura