Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pikant Media
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii identitate vizuala
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Identitatea vizuala reprezinta procesul prin care se stabilesc elementele vizuale care asigura consistenta si coerenta in timp a unei marci. Procesul este unul creativ si are ca scop exprimarea personalitatii unei marci pentru a asigura separarea ei de concurenta intr-un mod pozitiv.

In mare, identitatea vizuala inseamna constructia imaginii de firma si reuneste atat logo-ul companiei, cu simbolurile aferente, cat si metodele de utilizare (dimensiuni, culori, pozitionare, fonturi). In plus, simbolurile sunt adaptate pentru a realiza si alte materiale cum ar fi carti de vizita, foi cu antet, plicuri, mape, cd-dvd, toate folosind un stil grafic similar pentru a asigura unitatea tuturor elementelor.

Pachetele de identitate vizuala pot contine de la simpla creare a logo-ului pana la variante extinse: logo, carti de vizita, foi cu antet, plicuri, mape, design pentru cd-dvd, plicuri de cd, carcase dvd, etc.

PIKANT MEDIA va ofera solutii flexibile de realizare a identitatii unui brand cu un numar nelimitat de modificari inclus in oferta. Graficienii nostri va pun la dispozitie idei originale de design si va stau alaturi cu sfaturi si indicatii pentru realizarea unui produs grafic de calitate.
Din Gura in Gura